Zatražite ponudu

Ako vas zanimaju cijena i rok isporuke vašeg prijevoda, ovdje možete zatražiti informativnu ponudu. Popunite upitnik na dnu stranice i priložite datoteku s tekstom za prijevod, a naš stručni tim će vam vrlo brzo poslati neobvezujuću ponudu.

Molimo Vas da poštujete sljedeća pravila pri slanju dokumenata:

1. pošaljite nam dokument u nekom od sljedećih formata: .doc, .rtf, .txt, .pdf

2. pazite na veličinu dokumenta koja bi trebala iznositi do 2 MB, a ako je dokument veći, kompresirajte ga WinRAR ili WinZIP programom.

Tekst za prijevod nam možete poslati i na:

info@abcprijevodi.hr

FAQ

Imam tri stranice teksta. Znači li to da imam tri kartice za prijevod?

Ne nužno. Stranica i prevoditeljska kartica nisu isto. Jedna prevoditeljska kartica ima 1500 slovnih mjesta s razmacima, a na stranici može biti i nekoliko kartica ovisno o veličini slova. Više o tome možete pročitati ovdje.

ABC PRIJEVODI d.o.o. se obvezuje da će sve osobne podatke, tekstove, dogovore postignute usmenim i pisanim putem, kao i sve ostale materijale koji mu se kao Prevoditelju stave na raspolaganje u svrhu izvršenja ugovorenog posla čuvati kao poslovnu tajnu te onemogućiti pristup trećim osobama. Svaki prevoditelj i suradnik društva ABC PRIJEVODI obvezan je strogo čuvati poslovne tajne. Svi materijali koje je Naručitelj stavio na raspolaganje društvu ABC PRIJEVODI vratit će mu se na zahtjev. Na zahtjev Naručitelja može mu se dostaviti Izjava o povjerljivosti koju će potpisati prevoditelj koji radi na predmetnom projektu. Ne preuzimamo odgovornost za otkrivanje ili korištenje onih podataka koji već jesu ili će u budućnosti postati poznati nekoj trećoj osobi ili javnosti ili koji se moraju otkriti prema zahtjevu tijela vlasti. Sve pritužbe ili zahtjeve vezane uz obradu osobnih podataka možete uputiti na naš e-mail: info@abcprijevodi.hr

Jednostavna uplata

Ako Vam naša ponuda odgovara, na Vaš e-mail šaljemo predračun sa svim podacima za plaćanje.

Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home2/abcprije/public_html/statistika/base/db/Db.php:191 Stack trace: #0 /home2/abcprije/public_html/statistika/lib/Global.php(84): ArdeDb->connect() #1 /home2/abcprije/public_html/statistika/api/LogRequest.php(33): twatchConnect() #2 /home2/abcprije/public_html/ponuda.php(61): twatchLogRequest() #3 {main}